Colorino Kids Magyarország
 
 
 
 
A Colorino története

A Colorino Kids márkanév birtokosa és termékek gyártója a Patio Dystrybucja Sp. z o.o. nevű lengyel cég,melynek a Peter Pen Kft. immáron 5.éve kiemelt magyarországi partnere és egyúttal a Colorino Kids termékek kizárólagos disztribútora.

A Colorino Kids termékcsalád kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett minőségi és kitűnő ár-érték arányú iskolaszereket és kreatív termékeket foglal magába. A Colorino Kids termékek szembetűnő sajátossága a változatos és élénk színvilág,a kitűnő design és megjelenés.
A termékek alapvetően két csoportból állnak:A Colorino Kids amely elsősorban az iskolákban és a gyermekek mindennapi életében használt termékeket foglalja magában pl:színes ceruzák, filctollak, zsírkréták, temperák, vízfestékek, ragasztók, ollók széles kínálata, és a Colorino Creative amely pedig a kreatív termékeket képviseli pl:gyurmázó készletek,aktív kifestők,textil és ujjfestékek, üvegfestékek, dekorációs ragasztók és egyéb kreatív termékek.

Nagyon fontos,hogy a gyártó cég kiemelt figyelmet fordít a Colorino Kids termékek magas minőségére és annak folyamatos ellenőrzésére, hiszen az elsődleges felhasználók a gyermekek.Minden Colorino termék szigorúan bevizsgált,nemzetközi CE minősítéssel rendelkezik. Éppen ezért a Colorino Kids termékek egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak.

A Colorino Kids széles termékválasztéka  lehetővé teszi az egészen széleskörű felhasználást a gyermekek számára a bölcsődés kortól az iskolás korig.

Amennyiben Ön is szívesen megismerkedne a Colorino Kids termékekkel,bátran keressen bennünket a kapcsolat menüpontban megjelölt elérhetőségeken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Reméljük hamarosan Önt is üdvözölhetjük a Colorino Kids világában!

Címkék: Colorino, Peterpen Kft., írószer, irodaszer, telefonszám, kapcsolat
Design: InterMax.hu, Hosting: HostMax.hu
Peterpen Kft. - Minden Jog Fenntartva!
     
Colorino Kids Magyarország